Фото галерија

Дан школе 2019 - Додела диплома

Едукативна радионица „Мрежа школа у заштићеним подручјима“

У петак 17.05.2019. године ученици седмог и осмог разреда, са својим наставницима биологије и географије, учествовали су у едукативној радионици коју је организовао тим WWF-a (Светска фондација за природу) у сарадњи са Парком природе „Стара планина“. Радионица је одржана на Врелу, на простору око и унутар визиторског центра за посетиоце, једној од омиљених локација за посетиоце на Старој планини. Ученици су кроз бројне активности, на практичан, занимљив и несвакидашњи начин учили о природним екосистемима и значају очувања природе и успешно применили знање стечено на редовним часовима у школи. Велики део активности одржан је у природи, што је деци било посебно занимљиво.
Међунардони дан књиге 2019

Ове године у нашој школи обележен је Међународни дан књиге, 23. април. Под слоганом "КЊИГЕ - ВОДЕ ТЕ НА ПУТ ОКО СВЕТА" наши ученици су својим креативним радовима дали допринос обележавању овог дана. Радове које су приказали наши ученици можете погледати у галерији
Промоција IT одељења гимназије 2018

МАТЕМАТИЧКА ТРКА 2018

У суботу, 27.01.2018. године, поводом обележавања дана Светог Саве, наставници математике, Маја Милијић и Владан Димитров су са својим ученицима организовали квиз, МАТЕМАТИЧКА ТРКА 2018. Уз пуно смеха и такмичарског духа, учесници су уживали у задацима. Најбољима честитамо!!!
ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ!

Поводом обележавања Дана Светог Саве 2018. године у нашој школи организовне су бројне активности. Једна од интересантнијих било је такмичење "Ја имам таленат!" Погледајте како су се са својим талентима представили наши ученици.
Едукативна радионица за родитеље будућих првака

У среду, 24.01.2018. године, у просторијама наше школе одржана је едукативна радионица "Припрема детета за полазак у први разред" за родитеље будућих првака.
Дан школе - академија 2017

Ромски језик

Уводни час ромског језика
Ноћ истраживача 2016.