За осмаке
08.04.2020.

Поштовани ученици и родитељи,
Ускоро ће бити реализовано он лине тестирање за ученике 8.разреда.
 
       За детаље кликните овде и преузмите документ.

Молимо вас да пажљиво прочитате текст .


 30.03.2020.
Драги ученици старијих разреда, 
Образовна платформа „еЗбирка“ доступна је на адреси: http://ezbirka.matf.bg.ac.rs и представља електронску збирку задатака из математике за ученике старијих разреда основне школе. Збирка садржи преко 12.000 задатака са решењима, груписаних по разредима и областима. Ученици могу решавати одређене задатке и тако се припремити за писмене вежбе, контролне задатке и завршни испит.   
Драги ОСМАЦИ,
Образовна платформа „Завршни испит“ доступна је на адреси: http://zavrsniispit.matf.bg.ac.rs.
 Она садржи задатке из математике и српског језика намењене ученицима који се спремају за полагање завршног испита. Задаци су груписани по областима и нивоима и смештени су у базу података. Ученици имају могућност да провере и унапреде своје знање решавајући различите пробне тестове завршног испита, као и да вежбају задатке из тачно одређене области и са тачно одређеног нивоа. Посебно прилагођени задаци пружају могућност ученицима обухваћеним инклузијом да користе дигиталне технологије и унапреде своје знање.   
Само напред драги ђаци! Будите нам здрави и вредни!


25.03.2020.
Драги наши осмаци,
 
Ове школске године због ванредног стања у земљи, за вас је у вези предстојећег уписа у средње школе све помало чудно и испуњено стрепњом и неизвесносћу. 
Да бисте се информисали о неким занимањима, на линку испод текста налазе се кратки описи неких занимања. 
Овај део професионалног информисања настао је у сарадњи наше школе са ЈОБ инфо центром из Пирота у њиховом пројекту " Знањем до посла". 
 
Наставићемо да вас на време информишемо о свим корацима који су пред вама на путу вашег даљег образовања. 
 
Будите здрави, чувајте себе и своје породице!
Тим за професионалну оријентацију школе